Tajemné roštěnky

Roštěnky plněné hermelínem a se smetanovou omáčkou podáváme s rýží nebo s hranolky.


4.88x
120 min

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, posypeme špetkou vegety, na polovinu roštěnky dáme plátky hermelínu, přehneme a okraje sepneme párátkem. Na horkém oleji opečeme ze všech stran, podlijeme vývarem a podusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, do výpeku dáme kečup a hořčici a za stálého míchání prohřejeme. Podle potřeby přidáme trochu vývaru nebo vody a nakonec zjemníme smetanou. Pak vložíme maso bez párátek a společně prohřejeme. Tajemné roštěnky podáváme s rýží nebo hranolky a posypané drobně krájenou pažitkou.
user-icon

autor konko

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tajemné roštěnky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena