Tajemné roštěnky

Roštěnky plněné hermelínem a se smetanovou omáčkou podáváme s rýží nebo s hranolky.


4.88x
120 min

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, posypeme špetkou vegety, na polovinu roštěnky dáme plátky hermelínu, přehneme a okraje sepneme párátkem.

Na horkém oleji opečeme ze všech stran, podlijeme vývarem a podusíme doměkka.

Měkké maso vyjmeme, do výpeku dáme kečup a hořčici a za stálého míchání prohřejeme. Podle potřeby přidáme trochu vývaru nebo vody a nakonec zjemníme smetanou. Pak vložíme maso bez párátek a společně prohřejeme.

Tajemné roštěnky podáváme s rýží nebo hranolky a posypané drobně krájenou pažitkou.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tajemné roštěnky

Zpět na recept