Sýrové koule

Smažené sýrové koule obalené v kukuřičných lupíncích. Recept na výborný předkrm. Sýrové koule můžeme podávat i jako hlavní chod s bramborovou přílohou.


4.316x
20 min

Ingredience

400 geidam
200 gtavený sýr

trojobal

vejce
hladká mouka
kukuřičné lupínky

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Eidam nastrouháme na hrubé straně struhadla a promícháme s taveným sýrem na hmotu, z níž můžeme tvarovat menší koule. Připravené koule obalujeme v mouce, vejci a drcených kukuřičných lupíncích. Obalení ještě jednou opakujeme bez mouky, takže jen ve vejcích a lupíncích. Koule smažíme v oleji a ukládáme na sací kartu. Sýrové koule podáváme teplé nebo vlažné jako hlavní chod s bramborovou přílohou a také jako chutný předkrm.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sýrové koule

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena