Sýrové koule

Smažené sýrové koule obalené v kukuřičných lupíncích. Recept na výborný předkrm. Sýrové koule můžeme podávat i jako hlavní chod s bramborovou přílohou.


4.316x
20 min

Postup přípravy

Eidam nastrouháme na hrubé straně struhadla a promícháme s taveným sýrem na hmotu, z níž můžeme tvarovat menší koule.

Připravené koule obalujeme v mouce, vejci a drcených kukuřičných lupíncích. Obalení ještě jednou opakujeme bez mouky, takže jen ve vejcích a lupíncích.

Koule smažíme v oleji a ukládáme na sací kartu.

Sýrové koule podáváme teplé nebo vlažné jako hlavní chod s bramborovou přílohou a také jako chutný předkrm.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sýrové koule

Zpět na recept