Svěží tiramisu con frutti di bosco

Vynikající osvěžující dezert nejen na letní dny. Recept je na 4 mističky.


4.433x
10 min
1×

Ingredience

4 lžícecukr
3 ksvejce
500 gmascarpone
3 hrstělesní ovoce
1 balíčekpiškoty pavesini

Postup přípravy

Čerstvé žloutky oddělíme od bílků. Z bílků se špetkou soli ušleháme pevný sníh. Žloutky vyšleháme s cukrem do světlé pěny a přišleháme mascarpone. Naposledy přimícháme sníh z bílků a máme krém. Dvě hrsti lesního ovoce (frutti di bosco) rozmixujeme.

Do vhodné nádobky budeme ukládat trochu krému. Na krém položíme piškoty namočené v rozmixované šťávě z ovoce, přikryjeme opět krémem a uložíme znovu máčené piškoty. Opakujeme do spotřebování surovin.

Svěží tiramisu con frutti di bosco je perfektní dezert podávaný za studena.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Svěží tiramisu con frutti di bosco

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena