Švédská treska

Chutně připravená treska.


3.7172x
45 min
7×

Postup přípravy

Tresku očistíme, omyjeme a naporcujeme. Mrkve očistíme, omyjeme a nastrouháme. Pórek opláchneme a nakrájíme na tenká kolečka, cibuli oloupeme a pokrájíme na drobné kostičky. Troubu předehřejeme na 200°C, zapékací misku vymažeme olivovým olejem. Na pánvi na trošce oleje osmahneme připravenou zeleninu a přendáme do zapékací misky. Na tento základ rozložíme tresky, osolíme, opepříme a na čtvrt hodiny dáme péci do trouby. Mezitím vmícháme do kysané smetany pažitku s petrželkou, osolíme, opepříme a takto připravenou zálivkou celou tresku zakryjeme. Vše zasypeme strouhaným sýrem a dopékáme dalších 15 minut. Ihned po upečení můžeme švédskou tresku servírovat, chutná výborně.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Švédská treska

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Švédská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena