Sterilované kapie

Recept na kapie sterilované v dobrém nálevu. Chuťovka a ozdoba na chlebíčky.


4.515x
60 min

Postup přípravy

Do hrnce vlijeme vodu, ocet, sůl a přidáme veškeré koření, kterého dáme podle chuti. Nálev přivedeme k varu a odstavíme. Vyjmeme bobkové listy. Kapie očistíme a nakrájíme na hrubé proužky. Kapie napěchujeme do sklenic, zalijeme vychladlým nálevem a přidáme olej. Na malou skleničku lžičku, na velkou lžíci. Kapie v nálevu sterilujeme 20 minut při 80 °C. Sterilované kapie používáme jako chuťovku, na chlebíčky, jednohubky a k přípravě dalších pokrmů.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Sterilované kapie

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena