Vaření.czReceptySteak z českého bio vysokého roštěnce

Steak z českého bio vysokého roštěnce

Recept na steak s mým pravidlem "3".


3.58x
15 min

Ingredience

600-700 gbio vysoký roštěnec

podle potřeby

olej

podle chuti

čerstvě mletý pepř
hrubá mořská sůl

Postup přípravy

Z vysokého roštěnce ukrojíme 3 cm vysoké plátky. Každý po obvodu svážeme nití. Tím jej zpevníme, dodáme tvar a navíc se maso rovnoměrně propeče. Každý steak opepříme čerstvě umletým pepřem a potřeme olejem. Zatím si rozpálíme pánev. Steak z roštěnce vložíme na rozpálenou pánev a grilujeme z každé strany 3 minuty. Takto připravený steak z českého bio vysokého roštěnce vložíme ještě na 3 minuty do trouby pod gril. Steak z českého bio vysokého roštěnce vyjmeme z grilu, dáme na nahřátý talíř a necháme ještě asi 3 minuty odležet. Pak odstraníme nit a můžeme podávat. Steak z českého bio vysokého roštěnce servírujeme s máslovou zeleninou a mlýnkem se solí, ať si každý osolí podle svého. Upozorňuji, že steak je trochu krvavější, není to klasické medium.

user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Steak z českého bio vysokého roštěnce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena