Z vysokého roštěnce ukrojíme 3 cm vysoké plátky. Každý po obvodu svážeme nití. Tím jej zpevníme, dodáme tvar a navíc se maso rovnoměrně propeče. Každý steak opepříme čerstvě umletým pepřem a potřeme olejem. Zatím si rozpálíme pánev. Steak z roštěnce vložíme na rozpálenou pánev a grilujeme z každé strany 3 minuty. Takto připravený steak z českého bio vysokého roštěnce vložíme ještě na 3 minuty do trouby pod gril. Steak z českého bio vysokého roštěnce vyjmeme z grilu, dáme na nahřátý talíř a necháme ještě asi 3 minuty odležet. Pak odstraníme nit a můžeme podávat. Steak z českého bio vysokého roštěnce servírujeme s máslovou zeleninou a mlýnkem se solí, ať si každý osolí podle svého. Upozorňuji, že steak je trochu krvavější, není to klasické medium.
Grilovaný kuřecí steak na salátu z mrkve, řepy a koriandru
(doba přípravy 15 min)
Autor:Vilienka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena