Grilovaný kuřecí steak na salátu z mrkve, řepy a koriandru

Grilovaný kuřecí steak na salátu z mrkve, řepy a koriandru. Vynikající lehkà večeře, kterou zvládnete za 15 minut. Koriandr jde s mrkví a řepou výborně dohromady.


5.02x
15 min
1×

Postup přípravy

Před přípravou si naložíme kuřecí steaky. Dělám to vždy hned, když maso přinesu domů. Omyji ho, očistím a naložím. Tím mi v lednici vydrží v pohodě a maso se nezkazí. Maso nakládám jen do oleje a grilovacího koření nebo do jogurtu a soli, pokud chci maso křehčí. 

Příprava jídla jde ráz na ráz. Nakrájíme si mrkev, řepu, osolíme, opepříme, přidáme olej a koriandr a lehce promícháme. 

Pustíme se do grilování masa - pěkně dozlatova. Jakmile máme hotovo, okamžitě servírujeme. Grilovaný kuřecí steak na salátu z mrkve, řepy a koriandru chutná opravdu skvěle!


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaný kuřecí steak na salátu z mrkve, řepy a koriandru

Zpět na recept