Špenátové fettuccine se slaninou

Barevné, snadné a chutné jídlo ze špenátových těstovin. Těstoviny fettuccine jsou plné špenátu, tak stačí těstoviny uvařit, doladit a jídlo je hned hotové.


0.00x
15 min

Postup přípravy

Špenátové fettuccine uvaříme al dente.

Během vaření si na pánvi osmahneme anglickou slaninu. Jakmile je slanina opečená, jak ji máme rádi, přidáme na pánvičku na pár sekund prolisovaný česnek. Ten nesmažíme, jen lehce orestujeme, ať se v jídle rozvine jeho vůně. Do pánvičky rychle přidáme uvařené těstoviny a trochu strouhaného sýra.

Špenátové fettuccine na pánvičce párkrát prohodíme (promícháme). Ihned servírujeme posypané parmazánem. Kdo má rád, přidá pepř a sůl. (Se solí opatrně, těstoviny a slanina již sůl obsahují).


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Špenátové fettuccine se slaninou

Zpět na recept