Tradiční české jídlo, které podle tohoto receptu zvládne každý a celá rodina si znamenitě pochutná.
1 ks | cibule |
100 g | anglická slanina |
600 g | vepřová plec |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
podle potřeby | |
vývar | |
sádlo | |
příloha | |
4 porce | rýže |
náplň | |
4 ks | párek |
4 ks | sterilované okurky |
2 ks | vejce natvrdo |
12 plátků | anglická slanina (plátky) |
na potření | |
horčice |
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.