Oblíbená česká klasika v mém podání. Vyzkoušejte náš rodinný recept na španělského ptáčka.
1 špetka | sůl |
50 g | máslo |
2 lžíce | hořčice |
1 špetka | mletý pepř |
20 g | hladká mouka |
4 plátky | zadní hovězí maso |
omáčka | |
---|---|
1 ks | cibule |
1 lžička | hořčice |
3 lžíce | sádlo |
5 dkg | špek |
2 ks | bobkový list |
1 l | hovězí vývar |
náplň | |
2 ks | kyselé okurky |
2 ks | vejce natvrdo |
8 plátků | šunka nebo slanina |
Vaříme z hovězího: Recept na španělského ptáčka krok za krokem
Plátek hovězího plněný vejcem, okurkou, slaninou a párkem. Kdo by neznal klasického španělského ptáčka. Příprava je trochu zdlouhavější, ale ne tak náročná, jak by se na první pohled mohlo zdát. Vaříme krok za krokem.
autor Veronika
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena