Recept na přípravu tradičních italských bolognese tak, jak mne je naučila moje italská přítelkyně.
1 ks | cibule |
1 díl | celer |
1 balíček | těstoviny |
0.5 dl | olivový olej |
1 dl | červené víno |
0.5 kg | hovězí mleté maso |
1 ks | mrkev (větší) |
1 konzerva | pasírovaná rajčata |
1 hrst | parmazán |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý pepř | |
na ozdobu | |
bazalka |
autor Martin_XT
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena