Makrelu zbavíme kostí a kůže a maso rozebereme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. V míse smícháme pomazánkové máslo s cibulí, makrelou, hořčicí a podle chuti osolíme a opepříme. Snadnou pomazánku z uzené makrely necháme v lednici vychladit a poté podáváme s pečivem.
Bezchybná veganská pomazánka s medvědím česnekem a tofu krok za krokem
Vynikající pomazánka s bílým tofu, medvědím tofu a vlašskými ořechy krok za krokem.
Zůstalo vám hodně vajec? Šup s nimi do pomazánky, salátu i tlačenky
Vykoledovaná vajíčka se dají zpracovat na mnoho způsobů. Každý má rád vejce jinak, proto jsme v redakci vybrali ty nejzajímavější a opravdu různorodé recepty našich čtenářů. Třeba najdete svého favorita a užijete vajíčka z Velikonoc na jedničku.
Autor:Hanka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena