Snadná pomazánka z uzené makrely

Recept na jednoduchou pomazánku, na kterou vystačí pár surovin a pár minut času.


3.76x
15 min

Postup přípravy

Makrelu zbavíme kostí a kůže a maso rozebereme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. V míse smícháme pomazánkové máslo s cibulí, makrelou, hořčicí a podle chuti osolíme a opepříme. Snadnou pomazánku z uzené makrely necháme v lednici vychladit a poté podáváme s pečivem.


Bezchybná veganská pomazánka s medvědím česnekem a tofu krok za krokem


Vynikající pomazánka s bílým tofu, medvědím tofu a vlašskými ořechy krok za krokem.


Bezchybná


Zůstalo vám hodně vajec? Šup s nimi do pomazánky, salátu i tlačenky


Vykoledovaná vajíčka se dají zpracovat na mnoho způsobů. Každý má rád vejce jinak, proto jsme v redakci vybrali ty nejzajímavější a opravdu různorodé recepty našich čtenářů. Třeba najdete svého favorita a užijete vajíčka z Velikonoc na jedničku.


Zůstalo

user-icon

autor Hanka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Snadná pomazánka z uzené makrely

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká