Smetanové ředkvičky

Bleskový recept na úpravu ředkviček.


3.08x
15 min

Postup přípravy

Ředkvičky zbavíme natě, odřízneme kořínky a důkladně je omyjeme. Všechny ředkvičky nastrouháme na hrubém struhadle. Ředkvičky dáme do misky, přidáme vrchovaté lžíce zakysané smetany, osolíme a pečlivě promícháme. Smetanové ředkvičky můžeme ihned podávat, skvěle chutnají s opečeným toastem a tmavým pečivem.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Smetanové ředkvičky

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena