Smetanové langoše

Naší rodinou milovaná večeře. Těsto je třeba připravit s předstihem.


4.427x
0
1×

Postup přípravy

Z mléka, droždí, zakysané smetany, mouky a soli zpracujeme těsto.

Těsto na langoše zabalíme do fólie nebo igelitového sáčku a uložíme jej na 3 - 4 hodiny do lednice.

Z odleženého těsta uděláme jen tak rukama placky. Z jedné dávky jich uděláme asi šest.

Smetanové langoše smažíme v rozpáleném oleji. Pak už langoše ochucujeme podle chuti česnekem, kečupem, tatarkou, salámem či sýrem. Osobně rozetřu česnek s olejem a tím langoše potírám. Pak přidáme kečup, tatarku a sýr.

Hotové smetanové langoše ihned podáváme.
user-icon

autor Pigi


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smetanové langoše

Zpět na recept