Smažený patyzón

Snadný recept pro začátečníky.


3.612x
20 min

Postup přípravy

Patyzón oloupeme od bílé slupky, nakrájíme na plátky a vykrájíme části se semínky. Patyzón opláchneme a obalíme v mouce, v rozšlehaných vejcích se solí a ve strouhance. Nakonec obalený patyzón osmažíme dozlatova a můžeme podávat s jakkoli upravenými bramborami a oblohou.
user-icon

autor MarketaC

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Smažený patyzón

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena