Smažený fenykl

Zdravá fenyklová obalovaná kolečka.


3.195x
25 min

Postup přípravy

Hlízy fenyklu očistíme a nakrájíme z nich silnější plátky. Ty osolíme, obalíme v klasickém trojobalu - mouka, vejce, strouhanka.

Na pánvi nebo ve fritéze rozehřejeme olej a fenykl osmažíme dozlatova. Kolečka rozdělíme na talíře a podáváme s tatarskou omáčkou a kečupem. Vhodnou přílohou jsou hranolky nebo americké brambory.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smažený fenykl

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena