Smažené fazolové lusky

I z fazolových lusků lze připravit zajímavou pochoutku.


0.00x
30 min

Postup přípravy

Na recept budeme potřebovat ploché fazolové lusky, ty omyjeme ve velkém cedníku a lehce jim odřízneme konce. Dobrou anglickou slaninu nakrájíme na plátky a každý fazolový lusk do slaniny zabalíme. Lusky lze samozřejmě připravit i bez slaniny, fantazii a chuti se meze nekladou. 

Následně fazolové lusky se slaninou obalíme v trojobalu, do vajíčka v druhé fázi nastrouháme trochu goudy. 

Fazolové lusky smažíme v neutrálním oleji (řepkový, slunečnicový), až jsou zlatavé. 

Smažené fazolové lusky podáváme jako chuťovku, případně s bramborovou přílohou jako hlavní chod.
user-icon

autor Jerry


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smažené fazolové lusky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena