Vyzkoušejte recept na dušené paprikové lusky plněné mletou masovou směsí, které podáváme se zeleninovo-rajčatovou omáčkou jako hlavní chod.
6 ks | paprikový lusk |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
mléko | |
voda | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
náplň | |
1 ks | vejce |
0.5 ks | velká cibule |
1 ks | starší houska |
500 g | mleté hovězí a vepřové maso |
omáčka | |
2 lžíce | máslo |
30 g | celer |
40 g | mrkev |
20 g | petržel |
3 lžíce | rajčatový protlak |
1 ks | bobkový list |
5 kuliček | nové koření |
0.5 ks | velká cibule |
2 lžíce | hladká mouka |
10 kuliček | celý černý pepř |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.