Slovenský perkelt

Slovenský perkelt je vynikající pochoutka.


4.619x
75 min
1×

Ingredience

olej
1 kscibule
1 ksrajče
1 ksmasox
5 kskuřecí stehno

podle chuti

sůl
2 ksbobkový list
mletá sladká paprika
celý černý pepř

Postup přípravy

Větší cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Rajče nakrájíme na kostičky. Cibulku zpěníme na oleji, pak přidáme sladkou mletou papriku, nakrájené rajče nebo rajský protlak, promícháme a stáhneme z plotny. Přidáme kuřecí stehna, 2 bobkové listy, pepř, perkelt zamícháme a vrátíme zpět na plotnu. Dusíme jej asi 10 - 15 minut. Pak přidáme vodu, kostku masoxu, sůl a vaříme, až maso změkne. Nakonec maso vyndáme, obereme a vrátíme zpět. Slovenský perkelt podáváme s těstovinami.
user-icon

autor andilek26


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Slovenský perkelt

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena