Slovenské halušky, když nelze sehnat bryndzu. Vypadá to možná složitě, ale určitě se jídlo povede hned napoprvé.
2 ks | vejce |
8 ks | brambory |
1 lžička | majoránka |
4 ks | cibule |
200-300 g | hrubá mouka |
100 g | uzená slanina |
100 g | sýr niva |
100 g | sýr lučina |
1 lžička | čerstvě drcený kmín |
2 lžíce | rostlinný olej (lisovaný za studena) |
autor doktor no
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.