Snadný a rychlý recept na slané lívanečky s hráškem, které můžeme podávat jako lehkou večeři, ale také jen tak na chuť.
1 lžička | prášek do pečiva |
150-200 ml | smetana na vaření |
0.5 lžičky | sušený česnek |
400 ml | krémová zakysaná smetana |
1 hrst | čerstvá pažitka |
2 ks | vejce (L) |
200 g | polohrubá výběrová mouka |
1 konzerva | sterilovaný hrášek (400 ml) |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
olej na smažení |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.