Škvarkové hašé

Recept na hašé ze škvarků a uzeniny, s bramborem a s kysaným zelím. Tak to měl rád dědeček.


4.19x
30 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Housky rozkrájíme na kostky a namočíme je do mléka.

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, dáme rozsekané škvarky a nadrobno pokrájenou uzeninu, přidáme navlhčené housky, osolíme, opepříme, posypeme majoránkou a podusíme.
Pak přimícháme vejce a když zhoustnou, posypeme hašé pokrájenou pažitkou.

Škvarkové hašé podáváme s vařenými brambory a salátem z kysaného zelí.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Škvarkové hašé

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena