Sépie na víně

Dušené maso ze sépie se zeleninou.


2.9235x
45 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na širší kolečka. Víno svaříme s kořením bobkovým listem a novým kořením. Pak přidáme cibuli a povaříme ji dopoloměkka. Pak přidáme sépie a vaříme vše asi 20 minut.

Zatím si oloupeme česnek a nasekáme jej. Rajčata nakrájíme na plátky. Uvařenou sépie vyjmeme a nakrájíme na proužky.

Na oleji zpěníme česnek. Přidáme plátky rajčat a sépií, podle potřeby zalijeme vinným vývarem ze sépie a dusíme asi 10 minut.

Hotovou sépii na víně podáváme horkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sépie na víně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.