Selská hovězí pečeně

Starý ruský recept, který mě velice překvapil! Jídlo je výborné, to vyzkoušejte.


3.0757x
90 min

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opečeme na oleji, brambory nakrájíme na plátky a také je opečeme stejně jako cibuli nakrájenou na kolečka. Mezitím uvaříme houby a opečeme je na másle. Všechno musíme opékat samostatně! Potom vložíme opečené maso, brambory, cibuli a houby do zapékací misky, zalijeme omáčkou, zakryjeme a zapékáme asi hodinu. Omáčku připravíme tak, že si připravíme světlou jíšku, kterou zředíme houbovým vývarem a kysanou smetanou. Necháme přejít varem, přecedíme a necháme chvíli vařit. Osolíme, dochutíme citronovou šťávou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Selská hovězí pečeně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ruská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena