Zkuste recept na výbornou minutku ze svíčkové. Maso má typickou vůni a chuť, je přiměřeně měkké, šťáva je pikantní, zjemněná máslem a smetanou a mírně načervenalá.
30 g | sůl |
50 g | máslo |
127.5 g | cibule |
400 g | voda |
25 g | citron |
50 g | rajčatový protlak |
100 g | margarín |
2 g | mletý pepř |
40 g | hladká mouka |
1000 g | hovězí svíčková |
200 g | smetana 12% |
autor Josef Brychta
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena