Zkuste recept na výbornou minutku ze svíčkové. Maso má typickou vůni a chuť, je přiměřeně měkké, šťáva je pikantní, zjemněná máslem a smetanou a mírně načervenalá.
30 g | sůl |
50 g | máslo |
127.5 g | cibule |
400 g | voda |
25 g | citron |
50 g | rajčatový protlak |
100 g | margarín |
2 g | mletý pepř |
40 g | hladká mouka |
1000 g | hovězí svíčková |
200 g | smetana 12% |
autor Josef Brychta
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.