Šelmovský paprikáš

Nenáročný recept na chutné hlavní jídlo, které připravujeme na zahradě.


5.05x
45 min

Ingredience

60 gslanina
2 kscibule
600 gfazolky
2 dlkysaná smetana
40 ghladká mouka
600 gskopová plec bez kosti

podle chuti

sůl
mletá sladká paprika

Postup přípravy

Skopové maso nakrájíme na kostky, cibuli a slaninu nadrobno a očištěné fazolky na šikmé nudličky. V kotlíku rozpustíme slaninu, usmažíme v ní nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, přidáme maso a dusíme pod pokličkou za častého míchání. Když maso vysmahne na tuk, přilijeme trochu vody a dusíme téměř doměkka. Potom přidáme fazolky, osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Smetanu rozkvedláme s moukou, vlijeme do paprikáše a povaříme. Šelmovský paprikáš podáváme s chlebem.
user-icon

autor viluš


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Šelmovský paprikáš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Maďarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena