Sekané bifteky

Pomleté hovězí maso ochucené bylinkami a upravené do placiček.


5.05x

Ingredience

2 lžícewhisky
1 lžíceworchesterová omáčka
80 dkghovězí roštěnec

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
drcený pepř
chilli koření
sušený rozmarýn

Postup přípravy

Maso dvakrát umeleme, dobře rozmícháme s whisky, worchesterovou omáčkou, pepřem, chilli kořením, rozmarýnem a solí. Rukama potřenýma olejem ze směsi utvoříme čtyři bifteky. Rozložíme je na prkénko, zakryjeme potravinářskou folií a necháme alespoň 6 hodin rozležet. Sekané bifteky v pánvi tence potřené olejem upečeme z obou stran. Sekané bifteky podáváme se zeleninou a různě upravenými brambory.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Sekané bifteky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena