Sekaná, burger nebo karbanátek od dědy

Recept na přípravu chutné sekané nebo karbanátku bez mouky, strouhanky a vajec, který se nerozpadá!


2.33x
120 min

Postup přípravy

Bůček a cibuli nakrájíme na malé kostičky a promícháváme s mletým masem (tmavé krůtí nebo mix hovězí a vepřové) a kořením tak, až vypracujeme lepivý prát.

Z prátu vytvoříme šišku nebo plátky. Sekanou pečeme asi 1 hodinu v troubě na horký vzduch při 180 °C a hned potom kombinace horký vzduch a gril 30 minut. Burgery připravujeme na grilu. Karbanátky obalíme v trojobalu a opečeme na pánvi.

Sekanou, burger nebo karbanátek od dědy podáváme s přílohou podle chuti.
user-icon

autor Joema


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sekaná, burger nebo karbanátek od dědy

Zpět na recept