Sedlácký hrnec

Tip na skvělý oběd z jednoho hrnce.


3.315x
30 min
1×

Ingredience

sůl
200 gšunka
0.5 ksceler
2 kschřest
2 ksmrkev
0.5 kskapusta
0.5 kskvěták
2 kspárek
400 ghovězí maso
4 ksbarevná paprika

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Společně povaříme šunku a hovězí maso s mrkví, celerem a kapustou. Když je maso poloměkké, přidáme květák, papriku a pórek. Směs podle chuti osolíme. Před dovařením přidáme párky a chřest a uvaříme doměkka. Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na hrubší plátky. Zeleninu také překrájíme na menší kousky. Maso rozdělíme na talíře a obložíme zeleninou. Podle chuti přelijeme vývarem. Sedlácký hrnec ihned podáváme.
user-icon

autor erickaaa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sedlácký hrnec

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena