Zeleninu očistíme. Papriky a cibuli nakrájíme na jemno a mrkev nastrouháme na jemném struhadle. Máslo utřeme s jogurtem, odtučněným tvarohem, sardelovou pastou (4 cm) a plnotučnou hořčicí. Papriky, cibuli a mrkev vmícháme do pomazánky. Přidáme rybičky a ochutíme mletou paprikou, solí, mletým pepřem a dobře promícháme. Kdo má rád, může použít ostrou papriku. Sardinkovou pomazánku se zeleninou mažeme na čerstvé pečivo nebo krajíce chleba.
Recept na jarní pomazánku s pažitkou krok za krokem
Recept na velmi jemnou pomazánku z ricotty s chutí česneku a čerstvé pažitky. Chutná jen tak s pečivem, na jednohubkách, ale užijeme ji také jako dip.

Autor:veraricna

Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena