Sardelové řízky

Vepřové řízky se sardelovou pastou.


3.145x
45 min

Postup přípravy

Vepřové řízky pěstí lehce naklepeme a okraje nařízneme ,aby se maso nezkroutilo. Z obou stran potřeme maso sardelovou pastou. Na pánvi rozehřejeme máslo a maso na něm z obou stran opečeme. Hotové maso vyndáme z pánve, výpek zaprášíme moukou, přilijeme vodu a chvíli dusíme. Omáčku podle chuti osolíme. Maso můžeme podle potřeby v omáčce prohřát. Maso podáváme s rýží a zalijeme omáčkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Sardelové řízky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena