Vaření.czReceptySalát z fazolkových lusků

Salát z fazolkových lusků

Zelený salát provoněný česnekem, který můžete podle chuti obohatit další zeleninou.


2.9709x
45 min

Ingredience

podle chuti

cukr
2 stroužkyčesnek
olej
sůl
ocet
voda
mletý černý pepř
0.5 kgfazolové lusky

Postup přípravy

Oloupané fazolky, opereme a nakrájíme na delší kousky. Fazolky povaříme v osolené vodě doměkka. Měkké fazolky scedíme a necháme vychladnout. Pak je zalijeme zálivkou z octa, vody, soli, cukru a oleje. Hotový salát z fazolkových lusků opepříme a přidáme prolisovaný česnek. Vše dobře promícháme a necháme proležet. Salát z fazolkových lusků podáváme jako přílohu k pečeným masům nebo samostatně s čerstvým pečivem.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Salát z fazolkových lusků

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena