Salát z červené řepy

Zdravý a rychlý salát z červené řepy z bulharské kuchyně.


3.1107x
45 min

Postup přípravy

Řepu umyjeme a uvaříme neoloupanou. Potom ji oloupeme a nakrájíme na kousky nebo polokoule tlusté 3mm. Může se nakrájet na hoblinky. Položíme na talíř. Posolíme a zalijeme octem. Ozdobíme nadrobno nakrájenou petrželí. Pokud má někdo rád pikantnější chuť, tak před položením na talíř může řepu ochutit česnekem se solí rozmíchaném v octu a oleji. Toto je vša třeba udělat hodinu před konzumací.
user-icon

autor Stáňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Salát z červené řepy

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena