Salámový tatarský biftek

Tatarský biftek bez obav z nemoci šílených krav.


2.923x
15 min

Postup přípravy

Hovězí maso nahradíme salámem Junior, který prolisujeme lisem na česnek. Na talíři z něj vytvoříme bochánek,v jehož středu uděláme důlek a vložíme do něj syrový vaječný žloutek. Okolo rozmístíme ingredience jako na klasický tatarský biftek - jemně pokrájenou cibuli, sůl, pepř, hořčici, mletou papriku, kečup, worchesterovou omáčku a podle chuti další. Salámový tatarský biftek podáváme s topinkami, které potřeme česnekem.
user-icon

autor endy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Salámový tatarský biftek

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena