Rychlý tatarák z párků

Rychlá a levná alternativa tatarského bifteku. Recept na chutnou večeři a pohoštění pro návštěvu.


3.121x
20 min

Postup přípravy

Párky jemně rozmixujeme. Párky jsou nejlepší neuzené drůbeží a mohou být uvařené, ale nemusí. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

K rozmixovaným párkům přidáme cibuli, hořčici, sójovou omáčku, kečup, koření, mletou maďarskou papriku a žloutky. Náročnější mohou ještě přidat třeba olivy nebo kapary. Tatarák pořádně promícháme, podle chuti dosolíme a necháme 10 minut odpočinout. Mezitím si na oleji opečeme topinky a potřeme je česnekem.

Rychlý tatarák z párků namažeme na rozpálené topinky a okamžitě podáváme. Pokud se pokrm správně okoření, chutná k nerozeznání od pravého tataráku a stojí pár haléřů.
user-icon

autor 5012


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rychlý tatarák z párků

Zpět na recept