Vaření.czReceptyRýžový nákyp z domácí pekárny

Rýžový nákyp z domácí pekárny

Další využití domácí pekárny, nemusí jen péct a vařit marmelády.


2.984x
60 min
7×

Postup přípravy

Do domácí pekárny nalijeme mléko, přidáme vypranou rýži a špetku soli. Zapneme program vaření marmelády. Zatím, co se rýže vaří vymažeme zapékací mísu máslem a vysypeme kokosem. Ušleháme vejce s oběma cukry do husté pěny a dobře promícháme s uvařenou rýží. Polovinu nalijeme do vymazané zapékací mísy a poklademe kompotovanými, dobře okapanými meruňkami a přidáme druhou polovinu rýže. Pečeme na 190°C asi 40 minut.
user-icon

autor máma

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rýžový nákyp z domácí pekárny

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena