Rychlé jehněčí kotletky s omáčkou

Recept na minutkové jehněčí kotletky s bílou tymiánovou omáčkou. Velice dobře chutnají s pečeným bramborem a zeleninou.


4.818x
25 min

Postup přípravy

Maso omyjeme, osušíme, naklepeme a podle chuti osolíme a opepříme.
Česnek oloupeme a rozmačkáme. Tvaroh s mlékem a tymiánem řádně prošleháme.

Na rozpáleném oleji řádně opečeme jehněčí kotletky doměkka. Hotové jehněčí přendáme na mísu a odložíme do tepla.

Ve výpeku osmahneme rozdrcený česnek, který podlijeme vývarem a chvilku povaříme. Za stálého míchání přidáváme připravený tvaroh s kořením. Jakmile omáčka vzkypí, odstavíme ji z tepla.

Jehněčí kotletky podáváme na předehřátých talířích a přeléváme omáčkou. Vhodnou přílohou jsou pečené brambory a zeleninová obloha.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rychlé jehněčí kotletky s omáčkou

Zpět na recept