Rychlá svíčková z králíka

Recept na svíčkovou, která se vždy povede.


4.7440x
0
25×

Postup přípravy

Králíka očistíme a naporcujeme. Cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme.

V kastrolu osmažíme cibuli na sádle nebo na oleji, pak přidáme halali a opět osmahneme. Přidáme naporcovaného králíka a osmahneme. Pro lepší chuť dodáme bobkový list a nové koření, podlijeme vodou a necháme dusit až do změknutí.

Měkké králičí maso vyjmeme a omáčku rozmixujeme. Potom ji zahustíme smetanou smíchanou s polohrubou moukou, vrátíme maso a krátce před podáváním společně prohřejeme.
user-icon

autor Jitka2


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rychlá svíčková z králíka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena