Rychlá špenátová polévka

Rychlá pikantní polévka ze špenátu, česneku a vajec.


4.4248x
20 min
37×

Postup přípravy

Do 3/4 l vody přidáme1 balíček mírně rozmrazeného porcovaného špenátu. Vše osolíme a základ polévky přivedeme k varu. Polévku vaříme asi 15 minut. Mezitím si usmažíme dozlatova cibulku a připravíme si jíšku. Špenátovou polévku zahustíme jíškou a cibulkou. Nakonec vmícháme 1 vejce a 3 stroužky prolisovaného česneku. Rychlou špenátovou polévku jen krátce povaříme a máme hotovo. Rychlou špenátovou polévku podáváme teplou. Výborná je s čerstvým pečivem.


Další recepty na špenátovou polévku


Špenátová sezóna v plném proudu: Recepty, díky kterým si ho zamilujete


Zapomeňte na školní jídelnu. Zelené listy špenátu se dají připravit velmi chutně, pestře a se zážitky z dětství mají málo společného. Zkuste svěží lístky baby špenátu podávat jen tak za syrova třeba k jahodám a sýrům, připravte z nich skvělou přílohu, polévku a nemějte strach je použít i do náplní.


Špenátová


Zdravý oběd snadno a rychle: Batátové noky se špenátem krok za krokem


Vyzkoušejte recept na domácí batátové noky s parmazánem se špenátem. Jsou skvělé!


Zdravý

user-icon

autor Drahuška


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rychlá špenátová polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká