Poleva, která je rychlá, moc dobrá a jinou čokoládovou už nedělám.
Čokoládu a tuk rozpustíme ve vodní lázni a přidáme horkou vodu. Čokoládovou polevu dobře rozmícháme. Poleva zhoustne a ztmavne, ihned můžeme polévat nebo namáčet.
Foto: Shutterstock.com
Čokoláda jako hlavní surovina: Dezerty a moučníky pro čokoholiky
Milujete čokoládu? Čokoláda byla vždy spojována s pocitem štěstí a v těchto pochmurných dnech si potřebujeme zlepšovat náladu. Vyzkoušejte 10 neodolatelných receptů!
Videorecept pro všechny milovníky čokolády: Jemná čokoládová pěna podle Anny
Recept, kterému neodoláte, pokud milujete čokoládu. Zkuste tuhle čokoládovou pěnu, která je jen ze dvou surovin.
autor Háňa
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena