Šlehačková čokoládová poleva

Poleva na moučníky, která se při krájení neláme, navíc je krásně lesklá.


4.362x
15 min
9×

Postup přípravy

Do menšího kastrůlku dáme nalámanou čokoládu na vaření a ve vodní lázni rozpustíme. Do rozehřáté čokolády přidáme asi 3 lžíce tekuté šlehačky a dobře rozmícháme. Šlehačkovou čokoládovou polevu ihned potíráme na řezy nebo roládu. Pracujeme rychle, poleva brzo ztuhne. Při krájení se tato čokoládová poleva neláme.


Cukroví pečené s láskou: Tradiční recepty po babičce


V mnohých domácnostech se z cukroví peče stále to samé a na některé druhy se zapomíná. Pojďme si připomenout pár receptů na výborné cukroví, které pekly už naše babičky.


Cukroví

user-icon

autor Hrneček


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Šlehačková čokoládová poleva

Zpět na recept