Ryby pečené na červeném víně

Recept na pečené ryby s olivami.


2.91552x
60 min
1×

Ingredience

2 stroužkyčesnek
4 lžíceolej
sůl
6 lžickečup
olivy
1 dlčervené víno
mletý černý pepř
2 kspangasius

Postup přípravy

Očištěné porce ryb osolíme a opečeme po obou stranách na oleji. Vyjmeme je a uložíme na teplé místo.

Do oleje od opékání přidáme kečup, víno, citronovou šťávu, utřený česnek, pepř a necháme přejít varem. Opečené ryby urovnáme na nahřáté talíře, podlijeme šťávou a ozdobíme olivami.

Ryby pečené na červeném víně podáváme s vařenými brambory nebo bílým chlebem.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ryby pečené na červeném víně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Řecká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.