Rybíz ala brusinky

Výborná příloha k masům, svíčkové a podobně.


4.749x
0
1×

Postup přípravy

Červený rybíz důkladně obereme a rozprostřeme na hluboký plech. Badyán a hřebíček rozdrtíme. Kořením spolu se skořicí a vanilkovým cukrem posypeme rybíz na plechu. Citron zbavíme kůry, nakrájíme na kolečka a několik jich nakrájíme nadrobno. Citronem posypeme rybíz, důkladně zamícháme a posypeme cukrem. Pak již rybíz nemícháme.

Rybíz dáme do trouby zapéct tak dlouho, až se cukr rozpustí. Vyjmeme plech z trouby a prolijeme 1 - 2dl rumu.

Rybíz ala brusinky promícháme a hned plníme do sklenic. Rybíz ala brusinky nesterilujeme.
user-icon

autor lydies


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybíz ala brusinky

Zpět na recept