Rybí ragú s houbami

Zdravé a chutné ragú z tresky, brambor a žampionů.


2.875x
45 min

Postup přípravy

Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kostičky a společně s vývarem dáme do hrnce, zakryjeme, přivedeme k varu a vaříme 20 minut.

Tresku omyjeme studenou vodou, osušíme, nakrájíme na kostky a postupně solíme. Škrob smícháme s trochou vody a přilijeme k bramborám. Vše vaříme, dokud tekutina nezhoustne.

Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky a na másle podusíme.

Nakrájenou rybu s podušenými žampiony přidáme do hrnce, necháme vařit na mírném plameni dalších 5 minut a podle potřeby ochutíme solí.

Rybí ragú s houbami podáváme bez přílohy nebo s přílohou podle vlastní chuti.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí ragú s houbami

Zpět na recept