Rybí ragú s houbami

Zdravé a chutné ragú z tresky, brambor a žampionů.


2.875x
45 min

Postup přípravy

Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kostičky a společně s vývarem dáme do hrnce, zakryjeme, přivedeme k varu a vaříme 20 minut. Tresku omyjeme studenou vodou, osušíme, nakrájíme na kostky a postupně solíme. Škrob smícháme s trochou vody a přilijeme k bramborám. Vše vaříme, dokud tekutina nezhoustne. Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky a na másle podusíme. Nakrájenou rybu s podušenými žampiony přidáme do hrnce, necháme vařit na mírném plameni dalších 5 minut a podle potřeby ochutíme solí. Rybí ragú s houbami podáváme bez přílohy nebo s přílohou podle vlastní chuti.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rybí ragú s houbami

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena