Rybí polévka s houbami

Polévka z mořské ryby, kysaného zelí a zelených oliv vás jistě postaví na nohy.


2.9733x
90 min

Postup přípravy

Rybu očistíme a nakrájíme na větší kostky. Hřiby nebo žampiony očistíme, nakrájíme na plátky a uvaříme dopoloměkka. Na oleji orestujeme cibuli nakrájenou nadrobno, rychlokvašku nakrájíme na nudličky, kyselé zelí pokrájíme najemno. Do houbového vývaru vložíme porce rybího masa, osolíme, opepříme, přidáme bobkový list a uvedeme k varu. Po 8 minutách přidáme zelí, rychlokvašku, cibulku a hotovou jíšku(granulky). Po dalších 10 minutách přilijeme zelný lák a už jen prohřejeme. Před podáváním přidáme olivy, posekané bylinky a na talíři zdobíme plátkem citronu.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí polévka s houbami

Zpět na recept