Filety nejprve zbavíme kůže, osolíme a nakrájíme na kousky, které půjdou napíchnout na jehlu. Citrón omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Na grilovací jehlu či špejli střídavě napichujeme kousky ryby a citronu.
V misce smícháme sezam, drcený římský kmín, chilli a nasekané čerstvé oregano. Touto směsí koření posypeme připravené špízy a ogrilujeme.
Mezitím na pánvi lehce orestujeme nakrájenou cibulku, česnek a přidáme pokrájený špenát.
Nálev z nudlí slijeme a nudle propláchneme pod tekoucí vodou. Po promytí je vložíme do misky a zalijeme vroucí vodou, necháme přibližně minutu prohřát, následně přes cedník scedíme a smícháme s připraveným špenátem.
Nudle shirataki servírujeme na mělkém talíři společně se špízem z mořského vlka, na závěr můžeme ještě dochutit špetkou chilli.
1 porce/300 kcal