Filety z mořské štiky pečené na másle a pórku s česnekovou omáčkou.
125 g | máslo |
1 ks | pórek |
4 ks | filet z mořské štiky |
omáčka | |
---|---|
3 stroužky | česnek |
2 dl | smetana |
3 | tavený sýr (trojúhelníčky) |
podle chuti | |
sůl | |
pažitka | |
mletý pepř | |
citronová šťáva | |
1 ks | rybí koření |
worcester | |
na obalení | |
2 lžíce | hladká mouka |
autor Dita Kukanová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena