Rybí krokety

Recept na krokety zlepšené přidáním tresky a obalené v trojobalu.


2.91079x
120 min

Ingredience

1 stroužekčesnek
sůl
1 ksvejce
60 gmáslo
petrželka
700 gtreska
5 ksbrambory vařené
mletý černý pepř

na obalení

2 ksvejce
strouhanka

Postup přípravy

Brambory prolisujeme. Brambory a nadrobno nakrájené vykostěné rybí maso smícháme s petrželkou, lehce osmažíme na másle. Směs sejmeme z plotýnky a vmícháme sůl, pepř a vejce a rozmačkaný česnek. Z takto připravené směsi utvoříme 8 kroket, obalíme je v rozšlehaných vejcích a strouhance a usmažíme po všech stranách na rozpáleném oleji. Takto připravené rybí krokety ozdobíme dílky citrónu a řeřichou a můžeme podávat. Rybí krokety podáváme s přílohou podle chuti.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rybí krokety

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z britské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena