Ryba s bylinkovým máslem

Pečená ryba je nejlepší, když ji připravíme jednoduše. Troška petrželkového másla dodá jídlu tu pravou chuť.


3.0577x
45 min
1×

Ingredience

50 gmáslo
400 gryba
1 lžícečerstvá petrželka

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
citron
sušený řebříček

Postup přípravy

Rybu očistíme a rozdělíme na porce, nejlepší bude kapr, filé nebo hejk. Maso pokapeme citronem, osolíme, dáme do pekáčku a trochu zalijeme olejem. Rybu v troubě upečeme a během pečení mírně podléváme. Doba pečení závisí na tom, jakou rybu zvolíme. Máslo necháme změknout, přidáme k němu jemně nasekanou petrželku, řebříček, lžíci citronové šťávy a trochu soli. Pečenou rybu podáváme s bramborem a libovolnou zeleninou. Na každou porci masa dáme hrudku másla. Zdobíme čerstvou bylinkou. Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ryba s bylinkovým máslem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena