Ryba s bylinkovým máslem

Pečená ryba je nejlepší, když ji připravíme jednoduše. Troška petrželkového másla dodá jídlu tu pravou chuť.


3.0577x
45 min
1×

Postup přípravy

Rybu očistíme a rozdělíme na porce, nejlepší bude kapr, filé nebo hejk. Maso pokapeme citronem, osolíme, dáme do pekáčku a trochu zalijeme olejem. Rybu v troubě upečeme a během pečení mírně podléváme. Doba pečení závisí na tom, jakou rybu zvolíme.

Máslo necháme změknout, přidáme k němu jemně nasekanou petrželku, řebříček, lžíci citronové šťávy a trochu soli.

Pečenou rybu podáváme s bramborem a libovolnou zeleninou. Na každou porci masa dáme hrudku másla. Zdobíme čerstvou bylinkou.

Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ryba s bylinkovým máslem

Zpět na recept