Ruské roštěnky

Jednoduchý recept na chutnou hovězí roštěnou se slaninou, řepou a křenem.


3.73x
45 min

Ingredience

50 gslanina
50 gsádlo
0.5 šálkustrouhaný křen
4 kshovězí roštěná
6 kssterilovaná řepa

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

podle potřeby

hladká mouka

Postup přípravy

Hovězí roštěnou mírně naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme a opepříme. Křen očistíme a nastrouháme na jemno. Sterilovanou řepu nakrájíme na nudličky. Na pánvi na horkém sádle opékáme roštěnky po obou stranách společně se slaninou pokrájenou na plátky. Když jsou roštěnky opečené, dáme je na talíř, na ně rozprostřeme plátky opečené slaniny, přelijeme omastkem, který jsme zahustili moukou, poházíme na nudličky pokrájenou červenou řepou a posypeme strouhaným křenem. Ruské roštěnky podáváme s opékaným bramborem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ruské roštěnky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ruská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena